Home > Wonen > Deelgebied Park van Buijsen

Deelgebied Park van Buijsen

04/03/2015

Deelgebied Park van Buijsen is het laatste gebied van Keijzershof dat ontwikkeld wordt. Park van Buijsen wordt in het noorden begrensd door de Floralaan die grenst aan Koningshof. Aan de westkant ligt het Park van Buijsen aan de Plas van Van Buijsen, een bestaande plas met een grote landschappelijke waarde voor het gebied. Aan de zuidrand grenst het gebied aan het wijkpark Het Vizier en aan de oostzijde aan de Zuidweg.

Natuurlijk puur wonen
Heijmans realiseert hier in totaal circa 208 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen. De woningen met een geheel eigen stijl en uniek karakter zijn duurzaam gebouwd met respect voor de omgeving. Of je nu kiest voor geschakeld, 2 onder 1 kap of vrijstaand, overal in Park van Buijsen geniet je van de natuur. Ook in de nabijgelegen groene omgeving is er voldoende ruimte om de kinderen buiten te laten spelen of heerlijk met het hele gezin een wandeling te maken.

Dorpse sfeer
De uitstraling van Park van Buijsen sluit aan bij de dorpse sfeer van de omgeving, de wijk Keijzershof en Pijnacker. De smalle straatjes en grote open groene ruimtes geven het gebied een dorps en landschappelijk karakter. Door grote ramen, ruime veranda’s en mooie doorkijkjes dragen ook de woningen hieraan bij. In Park van Buijsen worden buiten en binnen één.

Fase 4 binnenkort in verkoop!
De verkoop van Park van Buijsen Fase 1 t/m 3 is zo goed als afgerond! Er zijn nog enkele wonigen van het type Goudplevier beschikbaar. Fase 1 en 2 zijn in aanbouw. De eerste woningen van Fase 1 worden na de zomer van 2020 opgeleverd. De bouw van Fase 3 start eind 2020. In september 2020 start de verkoop van Fase 4. Hier komen in totaal 42 woningen in verschillende terugkerende woningtypes met veel aanbod in ruime ééngezinswoningen en geschakelde villa’s. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Park van Buijsen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.parkvanbuijsen.nl en blijf op de hoogte!

Zoek een
woning

like ons
op facebook

blijf op de hoogte