Home > Wonen > Deelgebied Park van Buijsen

Deelgebied Park van Buijsen

04/03/2015

Deelgebied Park van Buijsen is het laatste gebied van Keijzershof dat ontwikkeld wordt. Park van Buijsen wordt in het noorden begrensd door de Floralaan die grenst aan Koningshof. Aan de westkant ligt het Park van Buijsen aan de Plas van Van Buijsen, een bestaande plas met een grote landschappelijke waarde voor het gebied. Aan de zuidrand grenst het gebied aan het wijkpark Het Vizier en aan de oostzijde aan de Zuidweg.

Natuurlijk puur wonen
Heijmans realiseert hier in totaal circa 240 zeer gevarieerde nieuwbouw gezinswoningen. De woningen met een geheel eigen stijl en uniek karakter zijn duurzaam gebouwd met respect voor de omgeving. Of je nu kiest voor geschakeld, 2 onder 1 kap of vrijstaand, overal in Park van Buijsen geniet je van de natuur. Ook in de nabijgelegen groene omgeving is er voldoende ruimte om de kinderen buiten te laten spelen of heerlijk met het hele gezin een wandeling te maken.

Dorpse sfeer
De uitstraling van Park van Buijsen sluit aan bij de huidige sfeer van de wijk Keijzershof en Pijnacker. De smalle straatjes en grote open groene ruimtes geven het gebied een dorps en landschappelijk karakter. Door grote ramen, ruime veranda’s en mooie doorkijkjes dragen ook de woningen hieraan bij. In Park van Buijsen worden buiten en binnen één.

22 mei start verkoop fase 1!
Het is tijd voor de verkoop van Park van Buijsen fase 1! Op woensdag 22 mei a.s. vindt de start verkoop van de eerste fase plaats in het infocentrum Keijzershof, Raaigras 2 in Pijnacker. Je bent tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom. Tijdens het start verkoop event kom je alles te weten over de 77 woningen in de eerste dase van Park van Buijsen. Laat je verrassen door de groene en kindvriendelijke woonomgeving en kwaliteit van de toegepaste materialen. Het verkoopteam van Park van Buijsen is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. De verkoopbrochure en prijslijsten kun je mee naar huis nemen. Overige verkoopinformatie ontvang je tijdens het eerste optiegesprek. Meld je hier aan voor het event >

Zoek een
woning

like ons
op facebook

blijf op de hoogte