Home > Wonen

Wonen

03/03/2015

In Keijzershof vind je een grote variatie nieuwbouwwoningen en -appartementen. De woningen in Keijzershof zijn verdeeld over vier deelgebieden. Allemaal met een eigen karakter. Of je nu wil kopen of huren, er is altijd een woning te vinden die aansluit bij je wensen. 

Deelgebied Boszoom
Deelgebied Boszoom is een deelgebied met een groene drager die het centrale middelpunt vormt, waarin het goed toeven is voor jong en oud. Vanaf deze drager lopen groene lobben verder de wijk in. Langs deze groene structuur worden woonbuurten gecreëerd waar het gezellig samenleven is. Langs de randen worden hoogwaardige woonmilieus gecreeerd.

Deelgebied Centrum

In het Centrum woon je midden in het kloppend hart van de wijk. Hier vind je ook de voorzieningen als het winkelcentrum en het multifunctionele centrum voor wonen, zorg en welzijn, de Weidevogelhof. Hierin zijn onder andere huisartsen, een apotheek, een tandarts, fysiotherapie, logopedie en een bloedprikdienst gehuisvest, maar ook een grand café. 

Deelgebied De Erven

Deelgebied De Erven is bijna volledig klaar. Dit deelgebied is zeer kindvriendelijk, ligt tegen de rand van het oude dorp Pijnacker en sluit aan bij de dorpse sfeer. Met afwisselend smalle, geplaveide straten en grote open groene ruimtes. De groene velden zijn als recreatieve buurtvoorziening ingericht en autovrij. Parkeren gebeurt uit het zicht op parkeererven achter de woningen. De Erven kent reeds een diversiteit aan bewoners. Dwars door De Erven loopt een singel.

Deelgebied Park van Buijsen
Deelgebied Park van Buijsen is het laatste gebied van Keijzershof dat ontwikkeld zal worden. Het Park van Buijsen wordt in het noorden begrensd door de Floralaan die grenst aan Koningshof. Aan de westkant ligt Park van Buijsen aan de Plas van Van Buijsen, een bestaande plas met een grote landschappelijke waarde voor het gebied. Aan de zuidrand grenst het gebied aan het wijkpark Het Vizier en aan de oostzijde wordt het gebied begrensd door de Zuidweg.

De planning voor de ontwikkeling van het Park van Buijsen is nog niet duidelijk.  

 

Al je dagelijkse
boodschappen
Op loopafstand

Alles over de omgeving >

Binnen 15 min.
In Rotterdam
& Denhaag

Alles over de bereikbaarheid >